Handelsbetingelser

Vilkår for handel hos Mette Albæk Design
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Mette Albæk Design og bør gennemlæses inden ordreafgivelse.

Handel på www.mettealbaekdesign.com kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel på www.mettealbaekdesign.com. For at handle hos www.mettealbaekdesign.com skal brugeren være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort.

Generelle oplysninger

Firmanavn: Mette Albæk Design
CVR. nr. 38669338
Butik: Tårsvej 40, Lendum, 9870 Sindal
Nethandel: www.mettealbaekdesign.com
E-mail: kontakt@mettealbaekdesign.com
Telefon: +4530544470
Etableringsår 2017

Betaling

Betaling af din vare hos Mette Albæk Design sker gennem enten Paypal eller Stripe. Disse er to af verdens førende udbydere af salg online.

Mette Albæk Design modtager betaling med VISA, Mastercard, Maestro og Paypal.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig blive trukket større beløb, end det du angav ved ordrebestillingen.

Mette Albæk Design krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Paypal eller Stripe.

Alle priser på www.mettealbaekdesign.com er angivet i danske kroner ekskl. fragt.
Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Levering

Når din ordre er modtaget, sendes en ordrebekræftelse til din e-mail. Normalt vil ordren blive afsendt inden for tre hverdage. Hvis varen er udsolgt, gives besked om ændret leveringstid pr. e-mail. Mette Albæk Design sender ikke bestillinger i weekend og på helligdage.

Mette Albæk Design sørger for levering med GLS med “track and trace”.

Fragt koster 49 DKK. Ved køb for over 1000 DKK gives der fri fragt. Forsendelse udenfor Danmarks grænser koster 150 DKK for alle ordrer.
Pakker sendes uden omdeling, hvilket betyder at pakken skal afhentes på et posthus eller i Pakkeshop.

Skærmgengivelse/farver

Skærmbilleder har ikke altid den helt korrekte farve. Ligesom farver ændrer sig i naturligt lys, kan skærmbilledet også variere i forhold til varens farve.

Varer fra Mette Albæk Design er i naturmateriale, hvorfor farven kan variere i mindre grad.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Mette Albæk Design – www.mettealbaekdesign.com

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Varen skal da returneres i samme stand som modtagne vare. Når returneringen er godkendt, refunderes det fulde beløb, dog ikke returportoen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give Mette Albæk Design meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives på mail til kundeservice: kontakt@mettealbaekdesign.com eller på tlf. +4530544470 hverdage mellem 9-14

Du kan vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis modtagelse nægtes og varen sendes retur til os, tilbagebetaler vi ikke forsendelse- og returomkostninger.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til Mette Albæk Design uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover dette betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vær’ opmærksom på, at røgforurenet vare betragtes som 100% ødelagt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til Mette Albæk Design, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer Mette Albæk Design alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Mette Albæk Design gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Mette Albæk Design
Tårsvej 40 , 9870 Sindal

Du kan også fortryde købet ved forudgående aftale, at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, sendt pr. mail ved bestilling. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse, vil du altid få tilsendt en mail, når Mette Albæk Design har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Reklamation

Når du handler på www.mettealbaekdesign.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Mette Albæk Design
Tårsvej 40, 9870 Sindal

Returnering af varer uden fejl sker for egen regning.

Hvad skal du gøre

Orientér os venligst forud på e-mail, kontakt@mettealbaekdesign.com, inden du sender varen retur.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA-Skema, klik her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at medsende en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når Mette Albæk Design har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mette Albæk Design, indehaver Mette Albæk Christensen på email kontakt@mettealbaekdesign.com eller på tlf. +4530544470 (hverdage ml. 9-14).

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerklagenævnet